Lopata duarsh (Paddles) Arena për notarë

2,500.00L

Category:

Description

Këto lopata duarsh Arena janë krijuar për t’i shërbyer nevojave të notarëve ekspertë gjatë seancave të vështira të stërvitjes. Gjëja që i dallon këto lopata duarsh (paddles) është forma e cila i siguron duarve një kapje natyrale, të sigurtë dhe të rehatshme. Pozicionet e shumëfishta të rripave të duarve i bëjnë ato të thjeshta për tu vendosur. Skajet e buta janë jashtëzakonisht të rehatshme, duke parandaluar çdo fërkim të pakëndshëm të kyçeve.

Falë formës së tyre të veçantë, as shumë të lakuara, as shumë të rrafshta, këto lopata duarsh Vortex janë padyshim një ndihmë ideale për stërvitjet intensive dhe kërkuese, falë rezistencës së tyre më të madhe ndaj ujit.

Ti e ndjen ujin në mënyrë perfekte kur noton me këto paddles. Gjithashtu, ke rezistencë më të madhe ndaj vetë ujit. Kjo e bën stilin tënd të notit të ndihet më natyral, sikur të ishe duke notuar me duar të zhveshura.

  • Lopatat e duarve Arena vijnë në dy ngjyra: jeshile ose gri.
  • Lopatat e duarve vijnë Arena në dy masa: Medium (të mesme) ose Large (të mëdha).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.