Sport Pro Al Blog

Të rejat rreth tenisit e notit, materialeve, teknikave, fituesve, në Shqipëri dhe jo vetëm

Për Sport Pro Al

Të gjithë ju miq që na nderoni me ardhjen tuaj në faqe, fillimisht mund të keni pikëpyetje për profesionalizmin tonë. Ky skepticizëm është me vend, pasi tenisi nuk ka një traditë të madhe në Shqipëri.

Rreth Sport Pro Al

Qëllimi ynë është të ofrojmë një eksperiencë të shkëlqyer për të gjithë klientët tonë sport dashës duke rekomanduar zgjedhje të personalizuara, bazuar në dhjetëra vite eksperiencë.