Blog

ushtrime në shtëpi për notarët

Ushtrime në shtëpi për notarët

Të dashur sportistë, notarë në veçanti! Sa më shpejt dhe më të përgatitur të dalim nga kjo situatë, aq më të kënaqur me rezultatet dhe me veten do të jemi! Për notarët në moshë të vogël që janë në fazën e rritjes, më të vegjël se 18 vjeç për djemtë dhe 17 vjeçe për vajzat, pushimi është një fazë që ndihmon rritjen. Pra me siguri do të fitoni 1-2 cm nga ky “pushim i padëshiruar” Read more…