Raketë Tenisi Wilson Pro Staff 97L v13

Description

Wilson Pro Staff 97L v13, një raketë tenisi më e lehtë dhe më e manovrueshme. Për çdo lojtar që kërkon ndjesinë klasike të Pro Staff, por preferon një peshë më të lehtë për lëvizje maksimale.

 • Përfshin një konstruksion të ri, Braid 45. Ai rrit precizionin duke vendosur fijet e karbonit në kënd 45 gradë. Ofron një ndjesi të përmirësuar të goditjes së topit dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Një raketë tenisi Wilson Pro Staff 97L v13 takon design modern me trashëgiminë klasike

Me ekspozimin e fibrave të karbonit me shkëlqim tek 3 & 9 e raketës, një bazë elastike të zezë dhe vija të kuqe dhe të verdha të sofistikuara për një pamje që bashkon klasiken Pro Staff me risitë e fundit.

  Seria e re rrit saktësinë duke ruajtur ndjenjën klasike, të dashur fort nga lojtarët e tenisit në Shqipëri e në të gjithë botën.

  Pesha (e palidhur me fije): 290 g
  String: 16/19

  Shihe në aksion këtu!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.