Sale!

Raketë për fëmijë Head Junior Maria Sharapova 21

2,900.00L

Description

Raketë tenisi Head Maria 21- perfekte për fëmijët që dëshirojnë të luajnë tenis për herë të parë.

Kjo raketë tenisi për fëmijë vjen me Damp+, izolon impaktin e goditjes për më pak dridhje kur godet.

Perfekte për moshat 4-6 vjeç. Kjo raketë tenisi përmban një dizajn të ri të frymëzuar nga përrallat, me një blu të bukur të hapur që do të dhurojë argëtim shtesë gjatë stërvitjes së tyre.

Pesha: 180 g

String: 16/17

Grip: 1-5

Balanca: 255 mm

Gjatësia: 535 mm
Mosha: 4-6 vjeç

Lexo më shumë rreth historisë sonë me tenisin dhe sportinPër Sport Pro Al.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.