Raketë Tenisi Head Speed MP

Description

Raketë tenisi Head Speed- Sepse një lojë e shpejtë ka nevojë për një raketë të shpejtë!

Me teknologjinë e saj të fundit Graphene 360+, një raketë tenisi Head e serisë së re SPEED ofron miksin e përsosur të përkuljes dhe stabilitetit me një transferim të shtuar të energjisë nga raketa në top.

Nëse je lojëtar i shpejtë, urime – sapo u bëre më i shpejtë.

SPEED MP vjen me teknologjinë Graphene 360+, një kombinim i transferimit të energjisë së Graphene 360 dhe fibrave inovative për një impakt të përmirësuar, si dhe një fije string 16/19 për më shumë Spin gjatë goditjeve të shpejta.

Një raketë Tenisi Head Speed MP vjen në një dizajn të ri me një kombinim asimetrik të bardhë dhe të zi, me shkëlqim dhe mat.

Seria Speed është e miratuar nga Novak Djokovic.

Pesha: 300 g 

String: 16/19

Grip: 1-5

Balanca: 320 mm 

Gjatësia685 mm 

BEAM: 23 mm

Lexo më shumë rreth historisë sonë me tenisin dhe sportinPër Sport Pro Al.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.