Sale!

Syze Arena Junior

1,800.00L

Categories: ,

Description

Për syze me një avantazh teknologjik, zgjidhni për syzet Spider. Kanë një rrip praktik të vetëm dhe kapëse të përshtatshme për të bërë rregullime të thjeshta dhe të shpejta. Pajisur me lente të qëndrueshme të fortë për qartësi më të mirë ndërsa notoni, dhe densitet të dyfishtë për komoditet të plotë dhe një përshtatje të përsosur. Dizenjuar për zero rrjedhje, zero mjegull dhe mbrojtje UV, me dizajn hidrodinamik. Arena Junior

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.