Sale!

Kostum banjo Sculpture Speedo (body-shaping)

6,000.00L

Description

Pjesë e gamës Speedo për koleksionin “body-shaping”, materiali i këtij kostumi banjo të zi dhe elegant rrit vizualisht bustin dhe ngushton belin.

Rripat e rregullueshëm dhe një shtresë e shtuar poshtë gjoksit sigurojnë një përshtatje perfekte me trupin tënd, teksa ofrojnë komfort dhe mbështetje gjatë stërvitjes.

Materiali ekskluziv ShapeComprex Ultra të ofron një pamje kompakte, duke treguar format e tua në mënyrë sa më ideale.

Ky kostum banjo është perfekt për këdo që do të bëjë stërvitje të rregullt noti. Përmban Xtralife Lycra e cila zgjat dy herë më shumë se materiali standard i kostumeve të notit.

Kostum banjo Speedo Sculpture -Karakteristikat & Përfitimet

  1. Body-shaping në çdo pjesë të trupit – material që “lajkaton” në të gjitha vendet e duhura.
  2. Suport për bustin! Materiali dhe qepja e kostumit mbështet bustin. Rripat e rregullueshëm sigurojnë një përshtatje të shkëlqyer për trupin tënd.
  3. Nëse e ke me siklet si do duket barku yt (lexo këtë), ky kostum siguron mbështetje aty ku të duhet më shumë pa bërë kompromis me komoditetin.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.