Bandane/fasha

2,000.00L

Kjo bandana është një mënyrë elegante për të menaxhuar flokët tuaj, si dhe djersën. Dri-Fit përmban pëlhurë të butë, me lagështirë dhe një transferim të nxehtësisë ideal. Duke filluar nga 1300L.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.