Sale!

Syze Noti Speedo Fastskin Pure Focus Mirror

7,800.00L

Categories: ,

Description

Prodhuar në bashkëpunim me atletët më të mirë në botë, këto syze noti Speedo Fastskin Pure Focus Mirror reduktojnë “drag” me 5% në krahasim me Elite, duke i bërë ato syzet Speedo më të shpejta dhe më të avancuara për gara. Dizajni inovativ ofron sinergjinë e shpejtësisë, performancës dhe stilit. Miratuar plotësisht nga FINA.

FIERCE.

FEARLESS.

FAST.

Syze noti Speedo Focus- Karakteristikat & Përfitimet

  1. Teknologji superiore Anti-Mjegull për shikim të qartë 2X më të zgjatur
  2. Dizajn i ri hibrid për zonën e hundës- më të rehatshme dhe të qëndrueshme
  3. Mbyllja IQfit™ 3D për një përshtatje të sigurtë me sytë dhe reduktim të shenjave rreth syve
  4. Rrip syzesh IQfit™ me një matje unike të patentuar për përshtatje me fytyrën
  5. Vendosje perfekte për gara

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.