Sale!

Tapë noti kickboard TYR USA

2,500.00L

Categories: ,

Description

E ndërtuar me një dizajn më të vogël për uljen e ndikimit tek shpatullat, kjo tapë noti (kickboard) është një mjet ideal për stërvitje për fëmijët, të rinjtë dhe të rriturit.

Noto shpejt me tapën e notit TYR me flamurin Amerikan!

Projektuar për të ndihmuar atletët të rrisin forcën e këmbëve dhe të përsosin lëvizjen e këmbëve në ujë, ky Kickboard klasik është një element kryesor për stërvitje.

Ndërtuar me material të qëndrueshëm (EVA foam), kjo tapë noti ka jetëgjatësi dhe rrit performancën nën ujë.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.