Wilson Clash 26

13,000.00L

Description

Wilson Clash 26 është i njohur për dizajnin, rehatinë dhe performancën që ndryshon lojën në raketat e vogla. Në sajë të konstruksionit me Karbon raketa ofron fleksibilitet dhe stabilitet maksimal gjatë gjuajtjes së topit.

 

Karakteristikat:

  • Vertical Bending – Ofron lëvizje vertikale të trupit të raketës për performance maksimale gjatë gjuajtjeve vertikale
  • Horizontal Bending – Ofron lëvizje horizontale të trupit të raketës për performance maksimale gjatë gjuajtjeve horizontale
  • Torsional Bending – Ofron fleksibilitet per goditjet jashtë qendrës se rrjetës të raketës
  • FORTYFIVE – Është patenta e strukturës fizike dhe materialit të Karbonit të përdorur në raketë

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.