Head Novak 21

4,500.00L

Description

Head Novak 21 nga emri tregon qartë që insipirohet nga më të mirët në lojë. Shumëngjyrëshe dhe vibrante. Raketa është ideale për të vegjlit në tenis. Teknologjia Damp+ që përfshin bën të mundur minimizimin e vibrimeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.