Sale!

Syze Noti Arena Cobra Ultra Swipe

6,500.00L

Categories: ,

Description

Syze noti Arena Cobra Ultra Swipe, elita e syzeve garuese. Dizajni i Swipe siguron që ti mund të konkurrosh në gara, të stërvitesh dhenotosh për periudha të zgjatura dhe syzet e tua të notit mos të lëvizin ose të mjegullohen.

Ky stil i avancuar ka një formë të veçantë të lenteve për shikim gjithëpërfshirës dhe rrëshqitje ideale në ujë.

Me Teknologjinë Swipe Anti-mjegull, këto syze noti Arena Cobra Ultra Swipe qëndrojnë të pastra deri në 10 herë më gjatë.

Kur të fillojnë të bëhen me avull, thjesht rrëshqit pjesën e brendshme të lentes ndërsa syzet janë nën ujë.

Teknologjia më e avancuar, performanca më e mirë dhe të aprovuara nga FINA.

Ngjyrat:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.